SEO Optimizacija
Dovodimo Vaše stranice na vrh tražilica.
Što su ključne riječi? Što je SEO optimizacija, kako optimizirati Vaše stranice, tagove, naslove te kako Vaše poslovanje i vašu stranicu dovesti pri vrhu pretraživanja? Na sva ta pitanje imamo odgovor. Kontaktirajte nas!
Želite li biti pri vrhu google tražilice
bez plaćenih oglasa?
Svaki mjesec obavi se više od 15 milijardi pretraživanja što stvara ogroman potencijal za Vašu promociju, a u konačnici i monetizaciju Vaših proizvoda ili usluga.


Povećajte prodaju
Izgradite odnos
Stvorite brand


Par činjenica o tražilicama, SEO optimizaciji i pretrazi stranica općenito

Tražilice su danas najpopularniji način i kanal dostupnosti i izvora svih informacija, pa se tako mjesečno u svijetu obavi preko 15 milijardi raznih pretraživanja. Ovo je zasigurno jedan od najboljih kanala koje želite iskoristiti za svoju promociju i kao takav je najjači marketinški alat. Ono što je osnovan cilj SEO optimizacije je postići što bolju poziciju Vaše web stranice pri pretrazi što nije jednostavnan, a ni kratkoročan proces.


Što je SEO optimizacija i zašto je važna?

SEO (Search engine optimization) je proces koji spada pod internet marketing, a za cilj ima poboljšavanje pozicije na prvenstveno google tražilici unutar pretrage ogranskog (besplatnog) sadržaja.
Navedeno se sastoji u skupu metoda koje dugoročno poboljšavaju poziciju Vaše web stranice na tražilicama, što znači ukoliko je Vaša stranica dobro optimizirana ona će se rangirati pri vrhu tražilica za ključne riječi koje ste optimizirali unutar stranice.

Samim time smanjujete potrebu za plaćanjem i izdvajanjem plaćenih oglasa na tražilicama budući da će Vaše web stranice biti ogranski dobro optizirane i kao takve biti već s vremenom pri vrhu za određene ključne riječi.

Koliko traje SEO optimizacija i koje se sve radnje poduzimaju za optimizaciju?

SEO optimizacija svake stranice je specifična priča, a ovisi o mnogim faktorima poput veličine Vaše stranice, djelatnosti kojom se bavite, učestalnost promjene sadržaja na stranici, ključne riječi koje želite pozicionirati i sl.

Budući da je navedeno složen proces, krećemo od samog početka i kroz slijedeće korake:

1. Inspekcija programskog koda i tehničkih stvari u samoj web stranici

2. Istraživanje, određivanje i postavljanje ključnih riječi

3. Optimizacija samog sadržaja na stranici

4. Gradnja linkova i veza prema Vašoj stranici

Zašto se rezultati optimizacije ne vide odmah i koliko traje proces rangiranja na googleu?

Zbog svoje specifičnosti SEO optimizacija je dugotrajan proces koji ponajprije ovisi o veličini stranice, učestalosti promjene sadržaja i principu na koji rade pretraživači. Nakon završene SEO optimizacije, obično se rezultati vide nakon 3-6 mjeseci, a u specifičnim slučajevima čak i nakon 8 mjeseci, sve ovisno o zahtjevnosti, veličini i ključnim riječima.

Dakako najbitniji čimbenik su tu tražilice koje imaju zadatak periodički indeksirati Vaše stranice te prema svojim specifičnim algoritmima rangirati ih.
Evo nekoliko savjeta kako da poboljšate i ubrzate sami proces "propagacije" odnosno re-indeksiranja i ubrzavanja samog procesa vidljivosti SEO optimizacija.

- Povežite Vaše stranice s Facebookom i samim time stvarajte što više kvalitetnih objava i interakciju ljudi
- Periodički (svakih 2-3 tjedna) unosite kvalitetan i optimiziran novi sadržaj na Vaše stranice
- Radite razmjenu bannera i linkova s drugim web stranicama

Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser