IZRADA WEB STRANICA
Web stranice su ogledalo poslovanja.
Trebate običnu stranicu, malo zahtjevniji portal ili višejezičan mega projekt s ogromnim brojem opcija i funkcija? Na pravom ste mjestu.

Izrađujemo web stranice po principu ključ u ruke s naprednim IN4 CMS sustavom u kojem korisnik uz par klikova može samostalno administrirati web stranicu, web portal ili bilo koji zahtjevniji projekt.
Web stranice su ogledalo Vašeg poslovanja koje stvaraju prvi dojam posjetitelja.

Iskoristite potencijal i pokažite se u boljem svijetlu!
Dugogodišnje iskustvo nam govori da se posjetitelji ne zadržavaju dugo na stranici koja nije moderna i atraktivna pa čak ako su naišli na ono što zapravo traže.
Želite li riskirati i izgubiti potencijalnog klijenta ili kupca za Vaše proizvode ili usluge?

Defininiranje ciljeva
U dogovoru s klijentima definiramo izgled, strukturu i elemente web stranice kako bi zadovoljili sve potrebe i želje klijenta, a klijent dobio vrhunski finalni proizvod.
Proces izrade
Prateći moderne tehnologije Vaše web stranice izrađujemo prema standardima u najnovijim tehnologijama i shodno dogovoru.
Edukacija i isporuka
Završna faza svakog projekta je isporuka projekta, a samim time i edukacija korisnika o svim aspektima i rukovanja web stranicom i njezinim elementima.


Izrađujemo unikatne web stranice temeljene na vlastitom CMS sustavu koji je potpuno moguće prilagoditi svim Vašim potrebama.

Kako radimo ?
Prikupljamo Vaše ideje, savjete i materijale
 
Izrađujemo inicijalni prijedlog idejnog rješenja
 
Vršimo reviziju uratka sve dok ne budete zadovoljni.
 
Isporučujemo Vam gotov projekt.
 
Vršimo praćenje i održavanje projekta
Zašto raditi s nama?
10 godina iskustva
EU projekti
Projektni tim
Moderan dizajn
Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom ponuditi će Vam optimalo rješenje i idealne tehnologije za ostvaranje zacrtanog cilja.
Sudjelovali smo u planiranju, projektiranju i implementaciji brojnih projekata koji su financirani izravno iz sredstava Europske unije.
Vašu web stranicu kao i bilo koji drugi projekt kod nas ne izrađuje nikad niti planira jedna osoba. Imamo razvojni tim koji striktno vodi računa o željama i rokovima.
Prateći trendove u poslovanju koristimo najmodernije tehnologije kako bi Vaše web stranice bile što modernije i kako bi, samim time, privukle posjetitelje.


Zašto koristiti CMS sustav i kako Vam to stvara uštedu?

Razvoj i investicija u CMS sustav u startu je nešto skuplja za korisnika, no ubrzo ćete shvatiti da je to baš ono što Vam treba budući da kroz naš vrlo jednostavan i intuitivan CMS sustav kroz samo nekoliko klikova možete promjeniti sav sadržaj, administrirati vijesti, fotogalerije i sve druge module, što Vam automatski štedi vrijeme i novac jer u potpunosti anulira potrebu za održavanjem i angažiranjem treće osobe za promjenu sadržaja na Vašim stranicama.

Između više od 30 gotovih modula za upravljanje web stranicom, web trgovinom ili velikim portalom, nudimo i izrade modula prema mjeri korisnika, točno prema specifičnim željama.


Nudimo izradu web trgovina točno prema želji i mjeri korisnika

Moderan dizajn
Prilikom izrade svih naših rješenja vodimo dosta pozornosti o finalnom izgledu proizvoda. Sva naša rješenja su unikatna i nisu gotovi predlošci koji se mogu kupiti za nekoliko dolara. Navedeno znači da je grafičko rješenje napravljeno potpuno u suradnji i u dogovoru s klijentom prema specifičnim naputcima poštujući formu, oblik i boju.

Uz adekvatan dizajn, puno pozornosti poklanjamo novim tehnologijama i implementaciji istih kako bi finalno rješenje korisnika bilo brzo, prilagođeno i na samom kraju funckionalno.


Kartično plaćanje i fiskalizacija

U preko 10 godina našeg iskustva u implementaciji i izradi informacijskih sustava i programskih rješenja, često smo komunicirali s bankama i raznim financijskim institucijama te pronalazili optimalna rješenja i načine implementacije kartičnog procesuiranja i naplate. Radimo sa svim vodećim bankama što se tiče ponude kartičnih proizvoda i usluga.

Obratite nam se i besplatno ćemo Vas savjetovati što je najbolje i najisplativije za Vas kada govorimo o implementaciji kartičnog plaćanja (VISA, MasterCard, Maestro, Diners i American Express) bilo da želite omogućiti korisnicima naplatu jednokratno ili plaćanja na rate.

Kao sastavni dio kartičnog plaćanja, tu je zakonski okvir koji propisuje fiskalizaciju za sve kartične transakcije. Imamo već gotove module i rješenja za automatsku i ručnu fiskalizaciju i izdavanje računa.

Suradnja s kurirskim službama
U suradnji s Overseas Express kuriskom službom, razvili smo poseban modul koji je dostupan za implementaciju unutar web trgovine, a omogućuje automatiziranu narudžbu usluge prihvata paketa i slanja prema krajnjem korisniku. S navedenim modulom (ukoliko imate veliki promet s robom) uštedjeti ćete vrijeme potrebno za ispisivanjem narudžbenice za prihvat paketa i kontaktiranje kurirske službe


Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser