Izrada Facebook aplikacije
Interaktivne facebook aplikacije za korisnike.
Želite privući više korisnika i upoznati ih s Vašim poslovanjem? Facebook aplikacije su odlična stvar.

Kroz facebook aplikacije poput nagradnih igara, upitnika, kvizova i sl. osigurajte veliki broj likeova, konverzacija i objava o Vama i Vašem poslovanju.
Kvalitetnim i pametno smišljenim Facebook aplikacijama postižete veću interaktivnost, konverzacije te veći broj članova na Vašoj stranici.
Izgrađujete brand, želite što više korisnika i "Likeova" na samoj facebook stranici, a ujedno želite i veći broj posjeta prema Vašoj web stranici. Želite da Vas članovi besplatno promoviraju i samim time donose i druge potencijalne kupce Vaših proizvoda ili usluga? Onda je ovo prava stvar za Vas.Što su Facebook aplikacije?

Facebook aplikacije su programirana rješenja specijalizirano izrađena za Facebook u obliku raznih upitnika, nagradnih igara, foto galerija i sl. koji imaju za cilj privući što više korisnika, prikupiti njihove podatke te ih upoznati s Vašim proizvodima i uslugama. To je jedan od najraširenijih marketinških alata današnjice kojim se prikupljaju vrijedne informacije o potencijalnim kupcima, poput email adresa, spola, godišta, područja od interesa i dr. podataka što je izuzetno značajno u daljnjem marketinškom targetiraju i promociji.

Ovisno kako je aplikacija napravljena, postoje razne opcije i načini za dovođenje novih korisnika na Vaš profil i same internet stranice, pa tako jedna od najpopularnjih opcija je da nakon što osoba posjeti Vašu aplikaciju - kreira se automatska objava na profilu posjetitelja čime ona zapravo upućuje druge i poziva ih da pogledaju Vaš proizvod ili uslugu što dakako stvara dodanu vrijednost.


Primjeri poznatih brendova iz prakse

Možda jedan od najpoznatijih primjera dobrog Facebook marketinga na našim prostorima je Fan stranica "Havana Club". .
Kako bi promovirali svoja alkoholna pića, napravili su aplikaciju kojoj je za cilj pozvati sve članove i ljubitelje alkoholnog pića da se fotografiju u havanskom ugođaju s njihovim pićima i obilježljima.

Osoba s najviše "Likeova" od strane posjetitelja aplikacije je osvojila besplatan sedmodnevni put na Kubu.
Navedeno je imalo ogroman odaziv među publikom budući da je prijavljenih bilo oko 1000 kandidata, a naravno kako bi osoba pobjedila, kandidati su svakodnevno promovirali njihovu aplikaciju, a samim time i njihove proizvode svim svojim prijateljima i poznanicima koji su zatim svakodnevno to posjećivali, sherali i likeali.

Zaključak: Navedeno s relativno malo uloženog novca je imalo rezultat ogromne posjete od strane kupaca i same konzumacije (kupnje) njihovih pića.


Vrste Facebook aplikacija

Ako govorimo o vrstama aplikacija, onda zasigurno to možemo podjeliti u nekoliko segmenata, a to su kvizovi, upitnici, fotogalerije, galerije proizvoda, nagradna pitanja i sl. Mogućnosti je beskonačno, a jedino trebate imati ideju. Daljnja realizacija je naš posao.

Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser