IN4 SMS Gateway
Trebate vrhunski SMS gateway
za Vaše aplikacije po povoljnim cijenama?
Usluga namjenjena isključivo za developere koji žele svojim korisnicima unutar aplikacija ponuditi dodatnu vrijednost u smislu promptnog informiranja i obavještavanja.

Visoka dostupnost
Naš SMS gateway ima dostupnost i pokrivenost u cijelom svijetu, što znači da 350+ mobilnih operatera može primati SMS poruke poslane preko našeg API-a.
Brzina informiranja
Koristeći naš SMS gateway možete brzo, jeftino i pouzdano promptno informirati Vaše korisnike ili klijente sa željenim informacijama.
Niska cijena
Niskim cijenama mjesečnog zakupa i samih SMS poruka biti ćete garantirano zadovoljni.


Zašto mi je to potrebno i što time ostvarujem?

Brzina današnjeg informiranja i ubrzanog razvitka IT svijeta i sustava zahtjeva da svaka važna informacija bude dostavljena na vrijeme krajnjem korisniku.

Bilo da se radi o web aplikaciji, mobilnoj aplikaciji ili naprednijem sustavu poput windows aplikacija, kroz naš SMS sustav moći ćete kroz jednostavnu implementaciju sve svoje korisnike obavještavati o raznim događanjima, zahtjevima, novim ponudama, obavijestima i sl.

Navedenim svojem proizvodu stvarate dodatnu vrijednost i ogromnu marketinšku prednost nad ostalim sustavima budući da imate na raspolaganju alat koji može doprijeti do korisnika unutar jedne sekunde i pravovaljno ih obavijestiti o željenim stvarima.

Zašto je to bolje od slanje e-poruke, poruke na facebooku i sl. oblika komunikacija? Danas gotovo da i nema osobe koja ne posjeduje mobilni telefon. Isto je tako poznato da svi i ne koriste facebook i dr. društvene mreže te ne čitaju redovito email. Svi ti navedeni korisnici uvijek imaju mobilni telefon pri ruci i to je komparativna prednost, što unutar jedne sekunde od slanja svi targetirani korisnici dobiju SMS poruku i na taj način su sigurno obavješteni.


Načini implementacije

Na raspolaganju imate visoko kvalitetan API, na kojemu se možete spajati putem HTTP, SMTP ili SOAP protokola.
Kroz jednostavne upute (koje ćete dobiti od nas nakon zakupa servisa) možete SMS poruke slati pojedinačno ili skupno (bulk).

Imamo API primjere za razne programske jezike (PHP, C#, VB.NET, JAVA) što garantira jednostavno implementacije i samog korištenja.

U smislu same ponude, na raspolaganju Vam stoje količinski predefinirani paketi ili usluga "Pay as you go" gdje plaćate samo ono što zapravo i potrošite.

Primjeri iz prakse

Web trgovine
  Pogodno za internet kupovine za slanje obavijesti administratoru o primljenoj narudžbi što omogućava vlasniku trgovine promptnu reakciju te brzu pripremu i slanje robe. Isto tako je pogodno za obavještavati kupce o novim akcijama, ponudama i sl.
   
Zdrastvene aplikacije
  Bilo da se radi o stomatološkim aplikacijama ili srodnim zdrastvenim granama, sustav je pogodan za obavještavanje pacijenata o zahvatima, dogovorenim terminima i sl.
   
Management sustavi
  Bilo da se radi o aplikaciji za radne naloge ili velikom management sustavu poput sustava za vođenje tvrtke, komunikacija unutar tvrtke i sl. sustav je pogodan za slanje brzih i važnih obavijesti, zadataka i podsjetnika.
   

Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser